Tips är därför att...
- ...mala en massa mjöl på en gång när man ändå håller på. Det håller länge i täta påsar i mörka skåp, och är lätt att plocka fram när det är dags att baka - precis som vanligt mjöl! Edit: En vanlig blender är det snabbaste sättet att mala.
- ...baka mycket bröd när man ändå håller på. Allt bröd jag har provat på hittills håller finfint i frysen, bara att plocka fram på morgonen och tina - precis som vanligt bröd!
Se också till att alltid ha fibrex och fiberhusk hemma. (Första gången jag skulle köpa fiberhusk höll jag på att bli tokig på att jag inte hittade det i affären. Orsaken? Jag kollade överallt, förutom där det faktiskt står: på hyllan med glutenfria saker!) Olika nötter och fröer är också alltid bra att ha hemma i skåpet. Allt för att göra lchf:andet så enkelt som möjligt!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar