måndag 12 mars 2012

Cajsa Wargsallad

Sallad till lunch idag, vi har en förmåga att handla lite för mycket grönsaker som vi liksom inte hinner äta upp innan de blir dåliga. Då kan man göra sallad på dem innan det hinner gå riktigt så långt. Följande ingredienser fanns i kylen i morse:

En halv röd paprika
En halv grön paprika
En halv rödlök
Ett blomkålshuvud som legat så många veckor att det nästan är obehagligt att det fortfarande var krispigt..
Vitkål
4 stekta sparrisar från middagen igår
+ en burk tonfisk

En kvarts citron som börjat lessna och lite olivolja och saltpeppar höjde det hela till skyarna.
Perfekt och samvetsvänligt (minus tonfisken)

3 kommentarer:

jojopojo sa...

Vetsvänligt... är det nåt nytt kitschigt göteborgsord som vi vanliga dödliga inte hajjar :) ?

Helena sa...

Samvetsvänligt står det ju :)

jojopojo sa...

Haha, nähä? Det måste du ha lagt till :P ?