fredag 23 mars 2012

Shiratakin testad!

Så har jag testat låtsas-pastan, aka shiratakipasta!  Klart godkända blev de, till och med mycket väl godkända! Smakade en när jag hade "tillagat" dem men ännu inte hällt på pastasåsen, och då smakade de verkligen inget. Men med pastasås på så blev det super! Var verkligen ett utmärkt altenativ till vanlig pasta.
Pastan kommer i små påsar med vätska i. Denna sköljer man noggrant bort och kokar sedan upp vatten som man sedan stoppar pastan i. Dra dock bort kastrullen från plattan innan pastan stoppas i. Låt den dra i vattnet i ett par, tre minuter.

Jag gjorde en bacon, grädde, tomatpurépastasås, men gjorde misstaget att ha i färdigtärnad bacon. Blä! Var tvungen att plocka bort baconbitarna när jag skulle äta. Annars gott!

Shiratakin i sig var god, man fick verkligen känslan av riktig pasta, al dente och allt. Och som sagt, rekommenderas starkt!

Inga kommentarer: